De Monk - Parkeren Brussel

Een dagje uit in Brussel en achteraf ergens eten? Parkeer je auto voordelig op loopafstand van dit restaurant. Dit restaurant is een absolute aanrader: De Monk!

Uit eten in hartje Brussel bij De Monk

Brussel zit vol met goede restaurants. Een van die tips is restaurant De Monk. De sfeer is er authentiek en het eten uitstekend. Geniet van goede pasta’s en lekker bar-food. Je vindt bij De Monk een leuke mix aan lokale inwoners en buitenlanders. De service is hier uitstekend en de locatie (midden in het centrum) is helemaal top. Ben je op zoek naar een leuk restaurant op loopafstand van vele bezienswaardigheden en activiteiten? Reserveer dan een tafeltje bij De Monk!

Meer informatie over restaurant De Monk

Parkeertip Brussel: Parking Royal

Met de auto naar Brussel is geen enkel probleem. Je parkeert de auto namelijk voordelig en eenvoudig bij Parking Royal, midden in het centrum van de hoofdstad. De parking ligt op loopafstand van vele top locaties, zoals restaurants, musea en bezienswaardigheden. Ook ben je binnen slechts 15 minuten bij restaurant De Monk. Je kunt van maandag t/m vrijdag de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Meer informatie over onze tarieven

Adres, contactgegevens en route naar restaurant De Monk

Rue Sainte-Catherine 42
Brussel 1000
BelgiëTelefoonnummer: +32 2 511 75 11

Reviews van De Monk op Tripadvisor

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM

Reserveer al vanaf €6