De 3 beste biercafés in Brussel

30/11

Zin in bier? Dit zijn de leukste cafés in Brussel.

Wanneer je aan Brussel denkt, denk je al gauw aan bier. Door de hele stad zijn de lekkerste biertjes te proeven in gezellige bars, cafés en restaurants. Wanneer je door het centrum loopt kom je er al snel een aantal tegen. Maar wanneer je bijzondere smaken wil proeven en een gezellige ambiance wil ervaren, zijn dit de drie plekken waar je naartoe moet:

Delirium Café in Brussel-Centrum

Delirium Café is een van de bekendste biercafés van Brussel. Het café staat niet alleen lokaal maar ook internationaal op de kaart. In 2004 stond Delirium in het Guinness Book of Records vanwege haar grote aanbod van bieren. Naast het bekende Delirium bier proef je hier ook in 2018 een groot assortiment aan blondbieren, tripels en bekende streekbieren.

Meer informatie over Delirium café, vind je hier.

Le Monk

Aan de Sint Katelijnestraat, in het hart van de stad, vind je het hippe restaurant, café en muziekpodium Le Monk. Er hangt hier altijd een gezellige sfeer in combinatie met een groot assortiment van bijzondere bieren. Zowel jong als ouder publiek voelt zich hier op zijn gemak en als je geluk hebt, is er tijdens je bezoek wellicht een optreden van je nieuwe favoriete band.

Lees hier wat anderen van Le Monk vinden.

A la mort subite

Je denkt misschien dit café vernoemd is naar het bier ‘Mort subite’. Maar het is precies andersom. Het bekende geuzebier is vernoemd naar deze plek. A la mort subite is vooral een ideale plek om in de middag een biertje te doen. Combineer authentieke Belgische bieren met grote boterhammen met plattekaas of geperste kop.

Lees meer over de historie en het bierassortiment op de website van A la mort subite.

Goedkoop parkeren in hartje Brussel

Kom je naar Brussel en zoek je een centrale en voordelige plek om te parkeren? Parking Royal ligt in het centrum van de stad aan de Lignestraat. Vanaf hier wandel je eenvoudig het historische centrum in. Ook bovengenoemde cafés liggen op loopafstand van de parking. Parking Royal heeft een ideaal parkeertarief voor bezoekers die de stad een dag of langer komen bezoeken. Je kunt namelijk bij ons de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Kom je in de avond pas een biertje doen? Maak dan gebruik van het nog voordeligere avondtarief van maximaal €5,00. Parking Royal beschikt over 200 ruime parkeerplaatsen die je via deze online reserveermodule vooraf kunt boeken. Meer weten over de parkeertarieven? Hier vind je een duidelijk overzicht.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM