Bereikbaarheid Vakantiesalon 2019 in Brussel

23/01

Vakantiesalon Brussel: zon, zee, strand en… carnaval?

De Vakantiesalon wordt georganiseerd om iedereen te inspireren én te informeren over alle mogelijke vakanties. Ontdek welke droomreis het beste bij jou past. Om je alvast wat richting te geven, heeft de Vakantiesalon enkele thema’s in het leven geroepen voor de expo van dit jaar. Naast de voor de hand liggende onderwerpen zoals zon, zee, strand en natuur, wordt er dit jaar ook aandacht besteed aan de geschiedenis van het carnavalsfeest!

Dit feest kent over de hele wereld een rijke geschiedenis en is geschikt voor jong en oud. De landen waarin dit feest gevierd wordt, zijn vertegenwoordigd op de Vakantiesalon! Hou je wel van een feestje? Waan je dan in februari in het zonnige Rio de Janeiro, want de Vakantiesalon belooft er een heus (muzikaal) spektakel van te maken!

Voor ieder wat wils

Weet jij al precies naar welk land je op vakantie wil maar heb je nog wat hulp nodig bij het plannen van je reis? Tijdens de expo van de Vakantiesalon zijn er talloze exposanten aanwezig om jou alle informatie te geven die je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld interesse in Frankrijk? Dan zijn er maar liefst meer dan honderd Franse exposanten aanwezig om jou de laatste nieuwtjes te vertellen. Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Neem dan eens een kijkje bij de organisatoren van Mystery Travel voor een reis met een onbekende bestemming.

Zoek vooraf op de website naar de exposant die gespecialiseerd is in jouw droom vakantieland! De Vakantiesalon wordt georganiseerd in Brussels Expo, Belgiëplein 1 – 1020 Brussel.

Meer informatie 

Goedkoop parkeren in Brussel

Kom je met de auto naar de Vakantiesalon maar wil je daarna ook nog een bezoekje brengen aan het prachtige centrum van Brussel? Parkeer je auto dan centraal en goedkoop op een van de 200 beschikbare parkeerplaatsen van Parking Royal. De parkeergarage ligt op loopafstand van hartje Brussel en het openbaar vervoer dat je eenvoudig naar de expo brengt. Je kunt al de hele dag parkeren voor slechts €13,50! 

Bezoek je de Vakantiesalon op 10 februari? Maak dan gebruik van het zondagtarief! Je kunt op zondag parkeren voor maar €10,00.

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM