Gratis muziek en broodjes bij Boterhammen in het Park 2018!

09/08

Laat je trakteren in het Warandepark

Boterhammen in het Park is een gratis muziekfestival in de openlucht.Van 27 t/m 31 augustus zijn er iedere middag in het Warandepark live-optredens (georganiseerd door Ancienne Belgique (AB)), diverse foodtrucks en is er animatie voor jong en oud. Iedere dag krijg je een gratis boterhambon aangeboden door Président, de Standaard en AB, zodat je kunt genieten van je eigen Broodje Plezier. Parkeer voordelig bij Parking Royal en sta binnen een paar minuten op het festivalterrein.

Foodtrucks, muziek en gezelligheid bij Boterhammen in het Park

Tijdens Boterhammen in het Park zijn er optredens van artiesten zoals Brihang, Clean Pete, Buurman, ’t Hof Van Commerce en meer! Naast concerten is er ook animatie op het terrein. Zo is er bijvoorbeeld de kleinste concertzaal ter wereld waarin het sprookjesachtige Pigeon on Piano te zien is. In deze muzikale kijkdoos speelt pianiste Katrien “pigeon” Verfaillie haar eigen composities in een heel bijzondere setting.

Ook voor eten wordt gezorgd. Met een aantal foodtrucks en de gratis Broodjes Plezier, die iedere dag uitgedeeld worden, zit er voor zowel de grote als kleine trek genoeg bij.

Benieuwd naar de volledige line-up van Boterhammen in het Park? Die vind je hier.

Goedkoop parkeren vlakbij het Warandepark in hartje Brussel

Sta jij binnenkort ook met een Broodje Plezier in je hand op Boterhammen in het Park 2018? Parkeer je auto bij Parking Royal om in slechts 7 minuten midden in het Warandepark te staan! Bij ons kun je de hele dag parkeren voor slechts €13,50. En op zondag parkeren voor maar €10,00. Reserveer je parkeerplaats vooraf om van een plek verzekerd te zijn.

Hier vind je meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM