Bowlen bij Crosly in Brussel-Centrum

12/04

Activiteit in centrum van Brussel? Tip: bowlen bij Crosly

Crosly heeft 25 bowlingbanen verdeeld over drie verdiepingen. Kies voor het klassiek bowlen of laat je verrassen door de muziek, spots en rook tijdens het disco bowlen. Met Crosly Rooftop kies je voor het bowlen met uitzicht over de stad. Dit is de perfecte activiteit voor vrijgezellen- en verjaardagsfeestjes, want op het dakterras kan onder het genot van een drankje worden gefeest op de livemuziek van de dj.

Activiteiten bij Crosly Bowling: Q-Zar en VR Plus

Naast het bowlen biedt Crosly Bowling ook andere activiteiten. Zo kan je bijvoorbeeld met een groep gaan lasergamen. Twee teams nemen het tegen elkaar op. Doel is om de vijandige basis te veroveren. Dit lukt wanneer je de tegenstanders weet uit te schakelen door ze te raken met de laser. Ook kan je er VR-games spelen. Met een speciale headset speel je in levensechte virtuele werelden. Na afloop van alle actie kunnen de inspanningen worden weggegeten en gedronken in het restaurant. Er is een uitgebreide menukaart. Van steengrill tot Spaanse paella. Voor ieders wat wils.

Meer informatie vind je op de website van Crosly Bowling.

Goedkope parkeergarage in het centrum van Brussel

Parkeer dicht in de buurt van Crosly Bowling. Bij Parking Royal ben je slechts €2,40 per uur per uur kwijt. Je  kunt de hele dag parkeren voor slechts €13,50 . Voor mensen die een volle dag in het centrum van Brussel vertoeven is dit een uitstekende optie. Kom je pas in de avond? Bij onze parkeergarage betaal je tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur. Met een avondtarief van maximaal €5,00. Helemaal voordelig is het parkeren in het weekend, met op zondag parkeren voor maar €10,00. Er kan gemakkelijk online een parkeerplek worden geboekt. Daarmee voorkom je mogelijke drukte.

Vind hier meer informatie over goedkoop parkeren.

Wil je op de hoogte blijven van andere leuke activiteiten in de buurt? Volg Parking Royal op Twitter en Facebook!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM