Naar de film in Brussel

06/03

Parkeer vlakbij de leukste cinema's van Brussel

Voor de echte filmliefhebber is Brussel een cinematografische hemel op aarde. Met zowel grote cinemaketens als kleinere onafhankelijke filmhuizen is er altijd wel een interessant wit doek te vinden. Waar je de leukste films en filmevenementen vindt? Wij zochten het voor je uit!

Bekijk echte kaskrakers in UGC De Brouckère

Voor iedereen die de nieuwste films altijd meteen in de bioscoop wil zien is UGC de perfecte cinema. Hier zie je de beste kaskrakers en de beroemdste acteurs voorbijkomen. Voor de dames is er een keer per maand Ladies' Movie Night, een avond waarop je onthaald wordt met bubbels, geniet van een leuke film om vervolgens met een goodiebag weer terug naar huis te gaan. Ook aan de kinderen is gedacht! Iedere zondag kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar samen met hun ouders in de Kids Club terecht voor spelletjes, activiteiten en de leukste familiefilms.

Benieuwd naar de andere evenementen van UGC? Klik dan hier.

Eclectische cinema in Cinema Palace

Cinema Palace bevindt zich in het culturele epicentrum van Brussel en brengt de Anspachlaan, de Vlaamse Wijk, Lemmonier, Beurs en de Grote Markt samen. De cinema is trots op haar geografische ligging en streeft ernaar de eclectische buurt waarin zij zich bevindt zoveel mogelijk te weerspiegelen in haar programmering. Je kunt er kijken naar een rijk aanbod aan kwalitatieve, diverse en toegankelijke cinema voor bezoekers van alle leeftijden. De echte cinefiel kan bij Palace een abonnement nemen op de film. Je bezoekt dan zes voorstellingen voor maar € 37,50.
Via de ingang aan de Van Praetstraat kom je in het restaurant, waar je een kaart vindt met gerechten vol lokale en duurzame producten. Aan de bar kun je genieten van artisanale bieren en verschillende wijnen.

Plan hier je bezoek aan Cinema Palace.

Ga naar de film in Cinema Galeries

In de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen kun je naast shoppen en eten ook naar de film. Cinema Galeries is gewijd aan "cinema in al zijn vormen" en toont een divers aanbod aan kaskrakers en klassiekers. Naast een regulier filmprogramma, kun je bij deze cinema altijd terecht voor een verschillende exposities, evenementen en festivals. Weet je nog niet naar welke film je wilt? Lees dan een van de recensies.

Kies hier alvast je film bij Cinema Galeries uit.

Parkeer goedkoop in Brussel centrum

Parkeer je auto bij Parking Royal in hartje Brussel. De parkeergelegenheid bevindt zich op loopafstand van veel populaire bioscopen, restaurants en musea. Als je overdag met het hele gezin naar de film gaat, kun je de auto de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Ga je liever 's avonds naar de film? Dan betaal je tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur. Verder kun je op zondag parkeren voor maar €10,00. Om verzekerd te zijn van een plekje kun je een van onze parkeerplaatsen vooraf reserveren.

Hier vind je al onze voordelige parkeertarieven.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM