Cirque Royal in januari 2019

07/01

Agenda januari in het Koninklijk Circus/Cirque Royal

Ook in het nieuwe jaar zorgt Cirque Royal weer voor een geweldig muzikaal programma. Verwacht shows van grote namen binnen de muziekindustrie uit binnen- en buitenland, nieuwe talenten en verbluffende theatershows. In januari bestaat het programma uit:

• Pascal Obispo
• Rock Legends
• Abba Gold
• Didier Super
• Twee shows van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats
• Messmer : Hypersensoriel
• Jeanfi Janssens

Enkele tips:

19 januari: Rock Legends

Rock Legends is al een wereldwijd succes en komt nu ook eindelijk naar België. Drie jonge bands brengen op 19 januari 2019 de muziek van hun rockidolen naar het Koninklijk Circus in Brussel. Verwacht een show die je versteld zal laten staan. Verwacht nummer van o.a. Led Zeppelin, Queen en The Doors.

Meer informatie en tickets voor dit rockevenement vind je hier.

29 januari: Nathaniel Rateliff & The Night Sweats

De ticketverkoop voor Nathaniel Rateliff en zijn Night Sweats gaat hard. De eerste show op 28 januari was in een mum van tijd uitverkocht. Gelukkig zijn er nog wel enkele kaarten voor de tweede op 29 januari. Wil jij de nummers van deze singer-songwriter en zijn band uit Denver niet missen? Wacht dan niet te lang met het kopen van je kaartjes.

Goedkoop parkeren vlakbij Cirque Royal

Voor wie met de auto naar een concert in Cirque Royal komt is er een voordelige parkeergelegenheid om de hoek van het concertgebouw. Parking Royal ligt op slechts enkele minuten loopafstand en beschikt over 200 ruime parkeerplaatsen. Zeker zijn van een parkeerplek? Reserveer die dan vooraf via onze online reserveermodule. Wanneer je pas in de avond naar Brussel komt betaal je het avondtarief van maximaal €5,00. Maak je er een compleet dagje uit van? Dan kun je bij Parking Royal de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Meer weten over onze parkeertarieven? Bekijk hier het complete overzicht.

Op de hoogte blijven van leuke activiteiten, festivals en bezienswaardigheden in Brussel? Volg ons op Facebook of Twitter.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM