Naar de film in Brussel: programma januari 2019

09/01

Gezellig naar de film in Brussel

De nog koude januarimaand is perfect om weer eens gezellig naar de bioscoop te gaan. In Brussel zijn er een aantal bioscopen te vinden, zoals UGC, Cinema Palace en Cinema Galaries. Zij bieden een uitgebreid filmaanbod voor iedereen. De kaskrakers en andere populaire films draaien altijd in een van de vele zalen van de UGC-bioscoop. Wil je liever een meer eclectisch filmaanbod bekijken? Ga dan naar Cinema Palace. Kom je met de auto naar het centrum van Brussel? Parkeer deze dan voordelig en veilig bij Parking Royal.

Les Filles du Soleil

Vanaf 2 januari is het oorlogsdrama Les Filles du Soleil te zien in de bioscopen in Brussel. Een vrouwelijke Koerdische soldaat besluit met haar bataljon terug te keren naar de stad waar zij een paar maanden geleden gevangen werd genomen door extremisten. Op weg hiernaartoe ontmoet ze een Franse journaliste die de eerste dagen van dit offensief vastlegt.

Bekijk Les Filles du Soleil bij UGC of bij Cinema Palace.

Wildlife

In Wildlife worstelen twee ouders met hun gezinsrol. Vader Jerry (Jake Gyllenhaal) besluit om zijn leven opnieuw in te richten door bosbranden te gaan bevechten. Moeder Jeanette (Carey Mulligan) kiest ervoor om zich te richten op zelfontplooiing en op deze manier de traditionele waarden en normen van haar omgeving uit te dagen.

Bekijk Wildlife bij Cinema Galeries. 

Goedkoop parkeren in hartje Brussel

Kom je met de auto naar Brussel en wil je centraal parkeren? Parking Royal ligt midden in het centrum van Brussel. Je parkeert bij ons al vanaf €2,40 per uur. Je kunt ook de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Kom je ’s avonds van de film genieten? Vanaf 18:00 uur gaat het avondtarief van start. Er geldt dan een ander tarief:avondtarief van maximaal €5,00.

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM