Het programma van Cirque Royal in februari

31/01

Nieuwe concerten in het Koninklijk Circus

Cirque Royal is gevestigd in hartje Brussel op de Onderrichtstraat 81. Op deze grandioze locatie vinden allerlei evenementen plaats, zoals muziekoptredens en dansvoorstellingen.

Ook in februari heeft Cirque Royal weer een zeer divers programma samengesteld. Niet alleen zijn er optredens van grote artiesten zoals Slash (23 februari) en Steven Wilson (18 februari) , maar er zijn ook balletuitvoeringen van het Moscow City Ballet.

De mooiste filmmuziek van John Williams

De filmmuziek van John Williams is voor velen de meest herkenbare filmmuziek van onze tijd. De componist is verantwoordelijk voor de iconische soundtrack van o.a. Star Wars, Harry Potter en natuurlijk ET.

In Cirque Royal worden op 2 februari de meest bekende stukken live uitgevoerd door maar liefst 72 muzikanten, onder leiding van de Engelse dirigent Anthony Inglis (London Symphony Orchestra).

Meer informatie over ‘Music of John Williams’ 

Authentieke Ierse dans met de Celtic Legends

Laat je op 12 februari betoveren door het optreden van de Celtic Ledgends. De authentieke Ierse volksdansgroep is afkomstig uit Dublin en bestaat uit 12 dansers en 5 muzikanten. Het bijzondere aan deze dansstijl is het razendsnelle, ingewikkelde voetenwerk waardoor de grens tussen dansen en muziek maken vervaagt. En dat hoor je! Door hun ritmische dans en synchrone bewegingen zijn de Celtic Ledgends een genot voor de ogen én oren.

Meer informatie over Celtic Legends

Parkeren vlakbij Cirque Royal

Bezoek je Cirque Royal en kom je met de auto? Parkeer dan voordelig op slechts vijf minuten loopafstand bij Parking Royal. De centraal gelegen parkeergarage biedt 200 parkeerplaatsen. Je kunt bij Parking Royal al de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Vanaf 18:00 uur tot 01:00 uur geldt bij Parking Royal het avondtarief van maximaal €5,00.

Lees hier meer over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM