Kerstinkopen in Brussel

28/11

Parkeren tijdens kerstshoppen in Brussel

De stad is prachtig versierd. Overal hangen de etalages van winkels vol met de mooiste cadeausuggesties en op veel plekken is de wintersale al begonnen. Ben je op zoek naar mooie, leuke of unieke kerstcadeaus? In Brussel zal je ongetwijfeld slagen. En wil je met de tassen vol kerstversiering, delicatessen en speelgoed niet te ver terug lopen naar je auto? Parkeer dan bij Parking Royal. Onze parkeergelegenheid ligt midden in het hart van de stad, vlakbij het historische winkelcentrum.

Winkelen bij de Sint-Hubertusgalerijen

Een absolute aanrader voor de shopliefhebbers zijn de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. De galerijen zijn er al sinds 1947! Je vindt hier chique winkels, delicatessen- en interieurzaken. Ideaal om cadeautjes te kopen voor zowel de kinderen als je partner. Persoonlijk zijn we erg fan van Atelier Neuhaus. Hier koop je misschien wel de lekkerste chocolade van de stad.

Meer informatie over de Koninklijke Sint Hubertusgalerijen in Brussel vind je hier.

Cadeautjes scoren bij de kerstmarkt Brussel

In het centrum van de stad, o.a. bij de Grote Markt, vind je de beroemde kerstmarkt van Brussel. Brede lanen en pleintjes staan vol met wel 240 kraampjes! Of je nu op zoek bent naar iets lekkers voor tijdens het kerstdiner of voor een uniek kerstcadeau voor onder de boom; bij de kerstmarkt ben je aan het juiste adres.

Meer weten over de kerstmarkt? Lees dan hier verder.

Parkeren bij de Kerstmarkt in Brussel

Parkeer de auto midden in het centrum van de stad bij Parking Royal. Onze parking ligt aan de Lignestraat, op slechts enkele minuten loopafstand van de Grote Markt, wandelzone en Sint-Hubertusgalerijen. Parking Royal is niet alleen ideaal gelegen, maar hanteert ook voordelige parkeertarieven. Je kunt namelijk bij ons de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Kom je op een zondag winkelen dan betaal je een nog goedkoper tarief: op zondag parkeren voor maar €10,00. Parking Royal beschikt over 200 ruime parkeerplaatsen die je ook vooraf online kunt reserveren. Zo ben je altijd verzekerd van een parkeerplek, ook tijdens drukke periodes.

Meer weten over onze parkeertarieven? Bekijk hier het complete overzicht.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM