Ontbijten in Brussel

02/11

Dit zijn de leukste plekken om te ontbijten in Brussel-Centrum

Er gaat niets boven warme croissants, yoghurt met vers fruit of knapperige broodjes uit de oven. Voor wie het ontbijt ook de favoriete maaltijd van de dag is: dit zijn de lekkerste plekken om te ontbijten in het centrum van de stad.

Panos

Tussen de Grote Markt en de Sint Hurbertusgalerijen ligt het kleine, betaalbaar en vooral lekker ontbijtrestaurant Panos. Je vindt hier heerlijke broodjes en snacks voor weinig geld. Uiteraard serveert Panos ook uitstekende koffie, verse fruitsappen en goede thee. Panos is vooral ideaal wanneer je niet teveel tijd kwijt wil zijn aan het ontbijt.

Meer weten over Panos? Lees hier verder.

Natural Caffe

Om de hoek van het Stripmuseum vind je het ontbijtrestaurant Natural Caffe. Volgens velen hebben ze bij dit ontbijtrestaurantje de beste koffie van de stad. Natural Caffe is lekker ruime opgezet en staat, naast de goede kwaliteit van de producten, bekend om haar vriendelijke bediening. De rijkelijk belegde broodjes, wraps en quiches zijn allemaal het proeven waard.

Meer informatie over Natural Caffe vind je hier.

Arcadi Café Brussel

Je kunt de hele dag terecht bij dit gezellige café in Brussel. In de ochtend serveren ze hier uitstekend ontbijt, in de middag stevige lunch en in de namiddag geniet je hier van lekkere biertjes. Arcadi Café heeft een uitgebreide kaart en snelle service zonder dat er een ongezellige sfeer hangt. De bediening is zeer klantvriendelijk en spreekt meerdere talen.

Nog niet overtuigd? Lees hier de Google Reviews.

Goedkoop parkeren in het centrum van Brussel

Kom je met de auto naar Brussel en ben je op zoek naar een geschikte parkeergelegenheid in het centrum van de stad? Parking Royal ligt aan de Lignestraat en beschikt over 200 ruime parkeerplaatsen die tevens vooraf te reserveren zijn. Parking Royal is gemakkelijk aan te rijden en hanteert voordelige tarieven. Je kunt door de weeks en op zaterdag bijvoorbeeld de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Op zondag is het tarief nog voordeliger. Bekijk hier het complete overzicht van onze parkeertarieven.

Op de hoogte blijven van leuke activiteiten, festivals en bezienswaardigheden in Brussel? Volg ons op Facebook of Twitter.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM