Concerten in Cirque Royal: voorjaar 2019

15/05

Bereikbaarheid Cirque Royal in Brussel

Het Cirque Royal, oftewel het Koninklijk Circus, is een bekende concertlocatie aan de Onderrichtstraat 81 in hartje Brussel. De cirkelvormige zaal is perfect voor zowel concerten, als voorstellingen van bijvoorbeeld het beroemde Cirque du Soleil. Benieuwd naar het voorjaarsprogramma? We geven alvast een voorproefje.

Benieuwd naar het voorjaarsprogramma? Bekijk hier de agenda.

27 mei: The Raconteurs

The Raconteurs maken zich klaar voor hun terugkeer naar de concertzalen. Wellicht heb je de twee gloednieuwe tracks al gehoord die onlangs zijn uitgekomen. Op 27 mei staat deze beroemde Amerikaanse rockband - met o.a. Jack White (The White Strips) - op het podium in Brussel. Dit wordt een bijzondere belevenis, waarbij GSM’s en opname-apparatuur niet zijn toegestaan. De kaarten zijn helaas al uitverkocht, maar wie weet kun je nog een ticket bemachtigen via Ticketswap.

31 mei & 1 juni: Vanessa Paradis

Eind van deze maand staat de Franse zangeres Vanessa Paradis niet een, maar twee keer op het podium van Cirque Royal. Na vijf jaar kunnen we weer genieten van haar optredens en muziek. Geniet van haar nieuwste album Les Sources. Haar nummers gaan over liefde, natuur en dromen en worden gekenmerkt door een zachte, vrolijke en ritmische sfeer. Koop hier je tickets.

20 juni: Shy’m

De muziek van de Franse zangeres Shy’m is een mix van pop en r&b. Ze heeft inmiddels een behoorlijk repertoire opgebouwd met zes uitgebrachte studioalbums en meer dan een miljoen verkochte platen. Geniet tijdens het concert van haar nieuwste album Agapé, dat in april werd uitgebracht. Verwacht niet alleen prachtige nummers, maar ook geweldige choreografie. Verschillende dansers begeleiden Shy’m deze avond voor een spectaculair optreden. Je kunt hier nog tickets scoren!

Naast de bovenstaande artiesten zijn er natuurlijk nog veel meer evenementen in Cirque Royal. Bekijk hier de website en ontdek welke optredens nog in de planning staan.

Parkeren in de buurt van Cirque Royal

Op 5 minuten loopafstand van Cirque Royal ligt Parking Royal, een ruime parkeergarage waar je jouw auto goedkoop wegzet.

Je kan hier de hele dag parkeren voor slechts €13,50. In de avond ben je nog voordeliger uit. Je betaalt tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur met een avondtarief van maximaal €5,00. Wees verzekerd van een parkeerplek tijdens het concert in het Koninklijk Circus en reserveer alvast online. Bekijk hier de tarieven pagina. Volg ons op zowel Facebook als Twitter en we houden je op de hoogte van de leukste evenementen in Brussel.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM