Uit in Brussel: BOA karaoke

11/03

Karaoke in Brussel bij Box On Air

Zing jij graag, maar hoeven vreemden dat niet perse te horen? Boek dan een privé karaokekamer bij Box On Air. Karaokecafé Box On Air bevindt zich op de Kolenmarkt 112. Je kunt hier terecht met vrienden, familie en collega’s. Iedere gelegenheid is bij BOA een reden voor een feestje.

De privé karaokekamer staat na boeking twee uur tot je beschikking. Op weekdagen is BOA geopend van 18:00 uur tot 00:30 uur en van vrijdag t/m zaterdag kun je tot 02:30 uur de longen uit je lijf zingen.

Zingen in stijl

Afhankelijk van de grootte van je groep zijn er verschillende karaokekamers beschikbaar. Waan je bijvoorbeeld in de jaren ’70 en boek de glitterende discokamer (geschikt tot aan 25 personen). Kom je met een kleiner gezelschap? Dan is de intieme ananaskamer misschien iets voor jou.

In alle kamers zijn minimaal twee microfoons aanwezig en kunnen er drankjes besteld worden zonder dat je de kamer hoeft te verlaten. De tarieven voor de karaokekamers van BOA beginnen vanaf € 60,- en verschillen per dag en per tijdstip. Heb je de behoefte om je keel te smeren? Ontspan dan voor- of achteraf in de luxe cocktailbar van BOA.

Meer informatie over Box On Air Brussel.

Parkeren bij BOA in Brussel

Op slechts een kwartiertje loopafstand parkeer je je auto veilig én voordelig bij Parking Royal. De parkeergelegenheid ligt op loopafstand van het centrum. Het uurtarief bedraagt €2,40 per uur, maar je kunt ook voordelig de hele dag parkeren voor slechts €13,50! De parking is 24 uur per dag bewaakt en volledig verlicht. Je kunt dus met een gerust hart genieten van al het moois dat Brussel te bieden heeft. Ga je in de avond op stap in Brussel? Maak dan gebruik van het avondtarief van maximaal €5,00 tot 01:00 uur ‘s nachts!

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM