Een avond vol muziek bij Cirque Royal in Brussel

11/09

Bereikbaarheid Koninklijk Circus Brussel

Het Koninklijk Circus is een van de mooiste concertgebouwen van Brussel. Het gebouw dateert uit 1878 en was vroeger een Circus. Tegenwoordig is het een van de oudste concertlocaties in Brussel. Cirque Royal beschikt over zo’n 400 plaatsen. Na een renovatieperiode waarin zowel het interieur als de gevel helemaal onder handen genomen zijn, heropent Cirque Royal haar deuren met een indrukwekkend programma. Zo kun je naar optredens van onder andere Kylie Minogue, Hooverphonic en Seasick Steve. Zoek je nog een parkeerplek vlakbij Cirque Royal? Bij Parking Royal parkeer je op nog geen 5 minuten loopafstand tegen een gunstig avondtarief in hartje Brussel.

Kylie Minogue brengt veertiende album ten gehore in Cirque Royal

In oktober en november doen een aantal grote artiesten het Koninklijk Circus aan. Ga op 8 november bijvoorbeeld naar Kylie Minogue. De superster, bekend van nummers als Can’t Get You Out of My Head en 2 Hearts, stelt je dan voor aan haar veertiende album Golden. Op het album combineert Kylie country met haar pop/dance DNA. Mis de kans niet om dit popicoon in de intieme zaal van het Koninklijk Circus te aanschouwen en koop hier je toegangskaartje.

Debuut Luka Cruysberghs en Hooverphonic

Op 17 november debuteert Luka Cruysberghs als het kersverse vocale talent van de Hooverphonic. Tijdens haar eerste optreden met de Belgische rockband laat deze The Voice 2017 winnares zowel de echte klassiekers als nieuw werk horen. Zo hoor je de nieuwste single Romantic: een nummer waarvan de grootse uithalen, subtiele franjes en meeslepende melodie je terugbrengen naar de pure essentie van Hooverphonic. Een debuut om niet te missen!

Boogie mee met Seasick Steve en zijn nieuwe album: Can U Cook?

Op 28 september dropt Seasick Steve zijn nieuwe en zelf geproduceerde album: Can U Cook? En op 23 november kun jij deze nieuwste mix van boogie, blues, folk, americana en rock live horen in het Koninklijk Circus in Brussel! Met een programma vol oude hits én pareltjes van zijn gloednieuwe album, wordt het een avond om nooit te vergeten. Uiteraard zijn de legendarische drummer Dan “Crazy Dan” Magnussen en gitarist Luther Dickinson ook van de partij.

Koop hier je tickets voor Kylie Minogue, Hooverphonic, Seasick Steve en de vele anderen in het Koninklijk Circus.

Parkeren in het centrum van Brussel

Kom je met de auto naar een Cirque Royal? Parkeer goedkoop vlakbij de concertlocatie bij Parking Royal! Onze parking bevindt zich letterlijk om de hoek van het concertgebouw en is de perfecte plek om de auto te parkeren tijdens een avondje uit. Profiteer van ons voordelige avondtarief en betaal tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur. Wil je eerst nog een hapje eten of het centrum verkennen? Dan kun je de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Al onze parkeerplaatsen zijn tevens vooraf te reserveren. Zo ben je altijd verzekerd van een parkeerplek.

Lees hier verder voor meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM