Reserveer nu je parkeerplaats bij Parking Royal

11/09

Reserveer een parkeerplaats tijdens een concert of een evenement

Ga je naar een concert of een evenement in Brussel? Kies er dan voor om je parking te reserveren bij Parking Royal. Reserveren doe je aan zeer voordelige tarieven. Zo kan je tussen 18u en 01u genieten van het avondtarief en betaal je bij je reservatie maar €5,30 voor de hele avond!

Tijdens evenementen in bijvoorbeeld Cirque Royal en BOZAR reserveer je beter tijdig een parkeerplek, alleen dan ben je zeker van een parkeerplaats bij Parking Royal. Aangezien Cirque Royal en BOZAR op wandelafstand liggen van Parking Royal is de vraag naar de 200 parkeerplaatsen zeer groot.

Meer informatie over de bereikbaarheid van Parking Royal vind je hier.

Hoe reserveren?

Een parkeerplaats reserveren is zeer eenvoudig. Klik onderaan deze pagina op ‘Nu reserveren’. Vervolgens kom je op deze website. Kies de datum en het uur wanneer je een parking wil reserveren. Vervolgens geef je het kenteken van je wagen in, als je deze ingeeft openen de slagbomen automatisch bij aankomst en vertrek. Als laatste stap voltooi je de boeking door te betalen. Betalen kan je met Visa, Mastercard, Bancontact, Maestro en iDEAL.

Meer weten over activiteiten in Brussel? Klik dan hier.


EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM