Stappen bij You Night Club

20/06

Feesten bij You Night Club

Zin om eens een avond te gaan stappen? Neem dan eens een kijkje bij You. In de nachtclub vind je elke week diverse feesten met verschillende thema’s. De club bevindt zich in hartje Brussel op Duquesnoystraat 18.

Vrijdag: Chez Ginette

Elke vrijdag neemt de crew van Chez Ginette de club over. Op deze avonden kan je genieten van diverse muziekstijlen. Het is een populair feest voor veel feestgangers uit Brussel en omstreken.

Klik hier voor een impressie.

Zaterdag: Dyoukes

Op zaterdagen kan je genieten van Dyoukes. Wat dit feest zo populair maakt is de perfecte combinatie van heerlijke hiphop-vibes, de feestende menigte en de unieke sfeer. Je kunt Dyoukes alleen bezoeken als je 18 jaar of ouder bent.

Benieuwd geworden? Bekijk hier video’s!

Zondag: Flash

Elke zondag vind je Flash in de nachtclub You. Het wekelijkse feest is een al tien jaar een beroemde gay-party. Wanneer je de club bezoekt voor middernacht is de entree gratis. Na middernacht betaal je €10,00 voor een ticket. Met bijzondere optredens en extravagante artiesten is het een populair feest voor LGBTQ’ers uit België, maar ook voor toeristen.

Alvast een voorproefje? Klik hier.

Parkeren bij You in Brussel

Kom je met de auto naar You Night Club? Parkeer dan voordelig de hele avond je auto op loopafstand van de club bij Parking Royal,. Overdag kost parkeren de hele dag parkeren voor slechts €13,50 per dag! De parking is 24 uur per dag bewaakt en volledig verlicht. In de avond kan je gebruik maken van het avondtarief van maximaal € 5,00 tot 01:00 uur ‘s nachts!

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM