Stoemp!: gratis caféconcerten in Brussel

28/05

Brusselse caféconcerten van Stoemp!

Brusselse caféconcerten van Stoemp!

Stoemp! organiseert al tien jaar gratis caféconcerten op verschillende plekken in Brussel. In 2019 vinden er tussen 11 april en 22 juni allerlei gratis concerten plaats op bijzondere locaties. Stoemp! is een project van Poppunt, het aanspreekpunt voor muziekartiesten in Vlaanderen. Producers, dj’s en muzikanten worden door middel van promotiecampagnes en georganiseerde evenementen geholpen met optredens door het hele land. Er zijn diverse optredens van grote namen en jong muzikaal talent. De caféconcerten van Stoemp! vinden twee keer per jaar plaats met ongeveer 15 concerten per keer. Er wordt opgetreden in bekende kroegen als Bonnefooi, Archipel, Le Coq en Monk. Om het tienjarig jubileum extra groot te vieren, organiseert Stoemp! Naast de caféconcerten ook parkconcerten.

Benieuwd naar de concerten van Stoemp!? Lees dan hier verder.

Kiosk Radio vanuit het Waranderpark

In november 2017 begon Kiosk Radio met het uitzenden van alternatieve internetradio vanuit één van de kiosken in het Warandepark. Het doel van dit radiostation is om de kiosken weer een sociale functie te geven. Bezoekers kunnen hier, onder het genot van een kop koffie, genieten van diverse muziekstijlen. Op 22 juni organiseert Stoemp! in samenwerking met Kiosk Radio een muziekevenement in de beroemde muziekkoepel van het Warandepark. Geniet op deze eerste zomerdag vanaf 16.00 uur van Brussels elektronisch talent (de line-up blijft nog een verrassing). De avond eindigt omstreeks 23.30 uur en de toegang is gratis.

Goedkoop parkeren bij Warandepark in Parking Royal

In de Brusselse binnenstad parkeer je snel en gemakkelijk bij Parking Royal. De parking ligt om de hoek van het Warandepark en biedt ruim 200 parkeerplekken. De auto zet je hier weg voor €2,40 per uur en je kunt de hele dag parkeren voor slechts €18. ’s Avonds gelden lagere tarieven. Je betaalt tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur, met een avondtarief van maximaal €6,00. In het weekend gelden speciale aanbiedingen. Zo kan je op zondag parkeren voor maar €18,00.

Alle parkeertarieven zijn hier overzichtelijk weergegeven

Volg ons op Twitter en Facebook en we houden je op de hoogte van de leukste Brusselse activiteiten.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM