The Grand-Place to be tentoonstelling in Brussel

19/02

De Grote Markt van Brussel door de jaren heen

De tentoonstelling ‘The Grand-Place to be’ is dit jaar tot 29 december te zien in het Museum van de Stad Brussel. Hiermee wordt de 20ste verjaardag gevierd van de inschrijving van de Grote Markt op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Kom je met de auto naar Brussel om de tentoonstelling te bekijken? Parkeer deze dan op loopafstand in het centrum bij Parking Royal.

Het Museum van de stad Brussel is gevestigd in het Broodhuis aan de Grote Markt. Van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur is het Museum van de Stad Brussel voor publiek geopend. Hier worden schilderijen, etsen, kunstvoorwerpen en foto’s getoond die de wervelende geschiedenis van de Grote Markt vertellen.

Met behulp van virtual reality neem je een kijkje terug in de tijd. Hiermee zie je als bezoeker hoe de Grote Markt eruit zag vóór het bombardement van 1695. Beleef het bombardement alsof je er zelf bij bent en kijk hoe de gebouwen stap voor stap weer worden opgebouwd.

Meer informatie over ‘The Grand Place to be’ vind je hier. 

Parkeren in de buurt van de Grote Markt in Brussel

Kom je de tentoonstelling met de auto bezoeken? Parkeer dan op loopafstand van het Museum van de Stad Brussel bij Parking Royal. De inrit is te vinden aan de Lignestraat 27. Onze parkeergelegenheid beschikt over 200 ruime parkeerplekken die ook vooraf te reserveren zijn.

Van maandag tot en met zaterdag betaal je voor kort parkeren slechts €2,40 per uur. Of maak gebruik van het dagtarief: je kunt de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM