Tips tijdens krokusvakantie in Brussel

26/02

Koninklijk Circus tijdens de krokusvakantie

De krokusvakantie staat weer voor de deur. Van maandag 4 t/m zondag 10 maart 2019 zijn weer veel mensen vrij. Wil je met het hele gezin genieten van de krokusvakantie of ga je er met zijn tweeën op uit? Wat je plannen ook zijn, Brussel heeft genoeg te bieden. Op de agenda van het Koninklijk Circus staat voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld naar de one man comedyshow van Fary of Rachid Badouri. Of bezoek de muzikale voorstelling van Cheb Khaled. In de ronde zaal kijk je ongeacht het optreden gegarandeerd je ogen uit.

Teddy en Beer in het Dinomuseum

De tentoonstelling van Teddy en Beer trekt vele bezoekers naar het museum van het Koninklijk Belgisch Instituut voor de Natuurwetenschappen. In deze tentoonstelling leer je alles over de evolutie van de beer en het contact tussen het dier en de (prehistorische) mens. Aan de hand van opgezette beren, fossielen, filmpjes en 3D-reconstructies leer je alles over dit wereldwijd beschermde dier. Let wel op: plan je bezoek aan de tentoonstelling zorgvuldig. Door de vele bezoekersaantallen worden er maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Het Dinomuseum ligt op zo’n 20 minuten afstand met de tram vanaf Parking Royal.

Meer informatie over Teddy en Beer in het Dinomuseum. 

Overnachten in Brussel bij Hotel Leopold

De krokusvakantie leent zich er natuurlijk perfect voor om Brussel wat langer te verkennen. Boek daarom een hotelovernachting bij bijvoorbeeld Hotel Leopold. Het hotel is naast het Europese Parlement gevestigd en bevindt zich op loopafstand van de Grote Markt.

Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet beschikbaar maar natuurlijk kun je hier ook terecht voor lunch en avondeten. Extra leuk: het hotel heeft een open keuken dus jij kijkt vanaf je tafeltje naar hoe jouw gerecht wordt bereid.

Meer informatie over Hotel Leopold 

Goedkoop parkeren in Brussel-Centrum

Bezoek je Brussel tijdens de krokusvakantie met de auto? Parkeer deze dan goedkoop en centraal bij Parking Royal. Je parkeert hier al voor een uurtarief van slechts €2,40 per uur. Er geldt een maximaal dagtarief. Hiermee kun je de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Ook in de avonduren kun je voordelig terecht Parking Royal. Vanaf 18:00 uur geldt het avondtarief van maximaal €5,00.

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM