Uit in Brussel tijdens de paasvakantie

20/03

Goedkoop parkeren tijdens paasvakantie

Van 8 t/m 22 april 2019 is de paasvakantie in België. Voor een fijne vakantie hoef je niet naar het buitenland. Plan gewoon een citytrip naar Brussel en geniet van alles wat de stad te bieden heeft, waaronder kunst, cultuur en lekkernijen.

Belgisch Stripmuseum in Brussel

Een leuk uitje met de kinderen tijdens de paasvakantie is het Belgisch Stripmuseum. Dit museum is gelegen op de Zandstraat nummer 20 en volledig gericht op - wat ook wel de ‘negende kunst’ wordt genoemd - stripboeken. Naast de boeken worden hier ook beroemde stripboekenauteurs en tekenaars in de spotlight.

Je bekijkt hier niet alleen de geschiedenis van het stripboek, maar krijgt ook allerlei nieuwigheden uit stripboekenland te zien. Kuifje en de Smurfen staan klaar om je tijdens je museumbezoek te begeleiden.

Meer weten over het Belgisch Stripmuseum? Bezoek hier de website. 

Bier en chocoladetour door Brussel

Voor de echte levensgenieters is The Brussels Journey! Ga op een tour door Brussel waarbij je alles leert over het Belgische bier en de chocolade. Tijdens deze begeleide wandeling loop je langs allerlei hoogtepunten, zoals Manneken Pis en de Grote Markt, maar word je ook meegenomen naar minder toeristische bijzondere plekjes. Ondertussen proef je traditioneel gebrouwen bieren en met liefde gemaakte chocolade. Vervolgens sluit je de tour af met een borrelplankje. De tour kost €80 euro per persoon en is inclusief alle proeverijen.

Meer informatie over de The Brussels Journey.

Overnachten in Brussel bij Brussel City Centre Apartments

Wie wat langer van zijn verblijf in Brussel wil genieten kan luxe overnachten in een eigen appartement bij Brussel City Centre Apartments op de Rue de l’Association 34. Deze volledig ingerichte appartementen en studio’s zijn niet alleen vlakbij het centrum gelegen, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Voor een studio betaal je slechts €59 euro per nacht. Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van een eigen keuken en aparte badkamer.

Meer informatie over Brussel City Centre Apartments.

Parkeren op loopafstand van de binnenstad van Brussel

Kom je met de auto naar Brussel tijdens de paasvakantie? Parkeer je auto dan op loopafstand van de historische binnenstad bij Parking Royal. Vanaf hier heb je niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen dag, weekend of week weg. Je parkeert bij Parking Royal voor slechts €2,40 per uur of maak gebruik van het dagtarief: de hele dag parkeren voor slechts €13,50! 

De parkeergarage is 24 uur per dag bewaakt en volledig verlicht. Je kunt dus met een gerust hart genieten van al het moois dat Brussel te bieden heeft. Kom je pas in de avonduren? Maak dan gebruik van het avondtarief van maximaal €5,00!

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM