Unieke escaperoom in Brussel bij Virtual Room

21/03

Escaperoom in Brussel

Ontsnappen uit de escaperooms van de Virtual Room krijgt een heel andere betekenis door de toevoeging van virtual reality. Samen met twee, drie of vier spelers dompel je jezelf onder in een compleet andere wereld. Door met elkaar te overleggen en samen te werken, probeer je de puzzels op te lossen. Je hebt exact 45 minuten de tijd om te ontsnappen. De Virtual Room is gelegen op de Trapstraat 16. Op doordeweekse dagen (buiten vakantieperiodes om) betaal je €25 euro per persoon. In het weekend betaal je €30.

Welk virtueel avontuur kies jij?

Je kunt uit verschillende avonturen kiezen bij de Virtual Room. Ga bijvoorbeeld op een reis door de tijd en red de aarde van de ondergang óf ga op zoek naar verdwenen wetenschappers die belangrijke data bij zich dragen. Vanaf juni 2019 komt er nog een extra escaperoom bij en ook het vierde verhaal van Virtual Room is al in de maak.

De verschillende escaperooms hebben allemaal een andere moeilijkheidsgraad. Hou je wel van een uitdaging? Kies dan voor de tijdsreis hoofdstuk twee. Alle escaperooms zijn beschikbaar in meerdere talen, zoals Engels, Frans en Nederlands.

Meer informatie over Virtual Room. 

Goedkoop parkeren in Brussel-Centrum

Kom je met de auto naar Brussel om een poging te wagen bij de escaperooms van Virtual Room? Parkeer deze dan voordelig bij Parking Royal. Onze parkeergelegenheid ligt op een steenworp afstand van het centrum. Hiermee is het de perfecte uitvalsbasis voor een leuke dag uit in de Belgische hoofdstad. Bij Parking Royal geldt een uurtarief van €2,40 per uur en je kunt al de hele dag parkeren voor slechts €13,50.

Vanaf 18:00 uur tot 01:00 uur betaal je het avondtarief van maximaal €5,00. Ook in het weekend gelden voordelige tarieven. Maak bijvoorbeeld gebruik van het zondagtarief. Je kunt namelijk op zondag parkeren voor maar €10,00.

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM