Parkeren bij de Koningswijk in Brussel

Brussel is een van de mooiste steden van Europa. Kom je met de auto en breng je een bezoek aan de Koningswijk? Parkeer je auto bij Parking Royal. Onze parking hanteert zeer voordelige tarieven, ligt midden in het centrum van de stad en op loopafstand van de Koningswijk.

Breng je een bezoek aande Koningswijk?

De Koningswijk wordt ook wel de Koninklijke wijk genoemd. Dit gebied ligt aan de oostzijde van het centrum van Brussel. In de Koningswijk vind je veel overheidsgebouwen, musea en restaurants. Veel van de panden zijn gebouwd in een neoclassicistische stijl. Ook zijn in de Koningswijk de ambassades gevestigd. Een vak de meest bijzondere musea om hier te bezoeken is het Muziekinstrumentenmuseum dat is het gebouw gevestigd zit dat vroeger Old England genoemd werd.

Meer informatie over de Koningswijk

Parkeren in het centrum van Brussel

Met de auto naar Brussel is geen enkel probleem. Je verwacht misschien dat parkeren in het centrum van de stad duur en ingewikkeld is. Maar niet bij Parking Royal. Parking Royal ligt op slechts Enkele minuten loopafstand van de Koningswijk. Parkeer je auto dus voordelig en centraal in onze parkeergelegenheid. Parking Royal is een ruime parking met 200 parkeerplekken. Je kunt bij ons 0,00! En kom je alleen in de avond? Maak dan gebruik van het 0,00. Onze parking is dus een ideale parkeergelegenheid voor jouw bezoek aan Brussel!

Meer informatie over de parkeertarieven

Adres, contactgegevens en route naar de Koningswijk

Koningswijk
Brussel 1000
België
Telefoonnummer: N.v.t.

Meer informatie over de Koningswijk vind je hier

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM