Parkeren bij Maison Sensi

Staat er een dagje Brussel op de planning? Of kom je in de avond gezellig een hapje doen? Breng dan een bezoek aan Maison Sensi. Deze geweldige eetgelegenheid ligt midden in de historische binnenstad. Ook in de omgeving vind je het Koninklijk Circus, Ancienne Belgique en de Kunstberg.

Meer weten over Maison Sensi

Sfeer, daar is er genoeg van bij Maison Sensi. In dit Italiaanse restaurant kan niet alleen gegeten en gedronken worden, ook kan er regelmatig genoten worden van live muziek. Wie op donderdagen in de buurt is van Maison Sensi zou zeker moeten overwegen even langs te gaan. De Italiaanse gerechten en wijnen zijn anders ook een beloning voor wie binnenstapt.

Reserveren, meer informatie, menukaart van Maison Sensi? Je vindt ze op de website.

Parkeren Brussel-Centrum bij Parking Royal

Met de auto naar Brussel? Parkeer je auto dan op loopafstand van de prachtige binnenstad bij Parking Royal. Vanaf hier heb je niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen dag, weekend of week weg. Je parkeert bij Parking Royal voor slechts €2,80 per uur of maak gebruik van het dagtarief: de hele dag parkeren voor slechts €20! De parkeergarage is 24 uur per dag bewaakt en volledig verlicht. Je kunt dus met een gerust hart genieten van al het moois dat Brussel te bieden heeft. Kom je pas in de avonduren? Maak dan gebruik van het avondtarief van maximaal €7,00!

Lees hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Meer tips over leuke locaties en activiteiten in Brussel? Volg Parking Royal op Facebook en Twitter!

Reserveer direct je parkeerplek

Bereikbaarheid Maison Sensi

Rue de la Regence 13
Brussel 1000
België

Reviews over Maison Sensi

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM

Reserveer al vanaf €17 voor een hele dag