Warandepark - Parkeren Brussel

Wanneer het zonnetje schijnt en je op zoek bent naar een leuke buitenactiviteit is er in Brussel genoeg te vinden. Geniet bijvoorbeeld van Warandepark. En parkeer de auto voordelig op loopafstand in Parking Royal.

Mooiste park in Brussel: Warandepark

Het Warandepark ligt vlakbij het centraal station. Het is een zeer groot park dat uitstekend onderhouden wordt. De paden zijn ruim en er staan overal bankjes. Bij goed weer geniet je hier van de zon en door het park heen staan mooie beelden verspreid. Uiteraard is er een schitterende vijver en ook de omliggende wijk (Ambassadewijk) is een aanrader. Kortom, zoek je een plek om te joggen, te genieten van het weer of kom je een dagje naar Brussel? Kom dan naar het Warandepark!

Meer informatie over Warandepark

Parking Royal: voordelige parking in Brussel centrum

Je auto parkeren in het centrum van Brussel? Dat is geen enkel probleem. Parking Royal is een voordelige parking midden in het centrum van de stad. De wandelzone van Brussel ligt op loopafstand, net als vele top locaties zoals het Koninklijk Circus en de Grote Markt. Het Warandepark ligt op slechts 7 minuten loopafstand. Parking Royal beschikt over ruim 200 parkeerplaatsen en de ligging van de parking is ideaal. Je kunt bij ons de hele dag parkeren voor slechts €13,50. Kom je alleen een hapje eten? Maak dan gebruik van het avondtarief: tussen 18:00 en 01:00 uur slechts €2,00 per uur.

Meer informatie over de parkeertarieven

Adres, contactgegevens en route naar Warandepark

Warandepark
Brussel 1000
België

Reviews over Warandepark op TripAdvisor

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM