Parkeren bij het Centraal Station in Brussel

Er zijn veel bezienswaardigheden in Brussel, zoals het Centraal Station. Een bezoek aan het station is ideaal te combineren met andere activiteiten, zoals het Warandepark of BOZAR. En kom je met de auto? Parkeer dan bij Parking Royal. Onze parking heeft een zeer gunstige ligging in het centrum van de stad en hanteert zeer voordelige tarieven.

Het Centraal Station van Brussel

Het Centraal Station ligt (uiteraard) midden in het centrum van de stad en is een van de drukste van het land. Je pakt hier eenvoudig het openbaar vervoer naar je bestemming. Het ontwerp van het stationsgebouw is van de beroemde architect V. Horta. Nadat hij in 1947 stierf nam de architect M. Brunfaut de taken van hem over.

Vanaf het niveau -1 staat het station, via de Hortagallerij, in verbinding met de Grasmarkt. Aan de oostzijde bevindt zich een 130 meter lange gang die je naar het metrostation leidt.

Meer informatie over het Centraal Station.

Parking Royal: voordelig parkeren in het centrum van Brussel

Kom je met de auto naar Brussel en breng je een bezoek aan het Centraal Station? Parkeer je auto dan op slechts 6 minuten loopafstand bij Parking Royal. Onze parking is een zeer voordelige parkeeroptie in de binnenstad. Je kunt bij ons de hele dag parkeren voor slechts €25! Om er zeker van te zijn dat je een parkeerplek hebt, kun je ze ook online reserveren.

Meer informatie over de parkeertarieven.

Adres, contactgegevens en route naar het Centraal Station

Gare Centrale
Brussel 1000
België
Telefoonnummer: Onbekend

Meer informatie over de Koningswijk in Brussel.

Reviews over het Centraal Station op Tripadvisor.

EENVOUDIG EN VOORDELIG PARKEREN IN BRUSSEL CENTRUM